Flere pædagoger og medhjælpere i børnehaver og vuggestuer frem for multihal og lyskryds på Rosenørnsgade

Til Claus Omann Jensen (med kopi til byrådet, direktionen og pressen)

Idet der henvises til Kommunestyrelseslovens § 11, stk. 1, 1. pkt., anmoder jeg om at nedenstående optages på dagsordenen for byrådets møde den 23. marts 2015.

Styrk børnehaver og vuggestuer med flere pædagoger og medhjælpere frem for multihal og lyskryds på Rosenørnsgade

Byrådets nedskæringsakse forklarer sine nedskæringer med, at de var nødvendige og ikke til at undgå. Men det passer ikke. I virkeligheden er der tale om, at de har truffet nogle politiske valg, som hverken er ansvarlige, nødvendige eller naturlige.

Det bliver for eksempel tydeligt, når vi ser på de 35 millioner kroner, som nedskæringsaksen vil bruge på en multiarena og et overflødigt og upopulært lyskryds ved Politigården (Rosenørnsgade-projektet).

Velfærdslisten mener, at de 35 millioner kroner ville gøre meget mere gavn, hvis de i stedet blev brugt på at ansætte flere pædagoger og medhjælpere til at drage omsorg for kommunens alleryngste borgere i børnehaver og vuggestuer.

Hvis de 35 millioner kroner i stedet bruges på at ansætte flere pædagoger og medhjælpere i børnehaver og vuggestuer, kan vi styrke den pædagogiske indsats for kommunens yngste borgere med intet mindre end 8,75 millioner kroner om året. Det svarer til lidt over 23 pædagoger (årsværk – dvs. pædagoger på fuld tid).

Se vedlagte bilag 1 for beregninger.

Derfor foreslår Velfærdslisten, at byrådet beslutter:

  1. at sløjfe multihal-projektet,
  2. at sløjfe projektet i Rosenørnsgade, og
  3. at pengene fra de to projekter i stedet bruges på at ansætte flere pædagoger og medhjælpere i børnehaver og vuggestuer.

Hent bilag 1 her

Sendt den 11. marts kl. 08.39.

 

En tanke om "Flere pædagoger og medhjælpere i børnehaver og vuggestuer frem for multihal og lyskryds på Rosenørnsgade"

  1. Pingback: Flere pædagoger og medhjælpere til de mindste frem for multiarena og lyskryds ved politigården | Kasper Fuhr Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *